BC Bousema/JBSCues.nl naar het sterke Cues&Darts/Xtreme

Na de verdiende remise afgelopen zondag thuis tegen Team Eekhoorn, staat er voor de driebandenspelers van het Lochemse BC Bousema/JBSCues.nl komend weekend opnieuw een topper op het programma. De ploeg van Ronny Hazewinkel gaat dan op bezoek bij Cues&Darts/Xtreme in Tilburg.

“Net als wij heeft de tegenstander uit de twee gespeelde wedstrijden drie punten behaald. Aangezien de tegenstander toch één van de favorieten is voor een play-off plaats kun je nu al spreken van een sleutelwedstrijd. Verlies voor één van de twee teams betekent wel dat ze direct al op achterstand wordt gezet en in de achtervolging moeten”, aldus de captain.

Hij heeft ten opzichte van de eerste twee wedstrijden dit keer wel de beschikking over Martin Horn waardoor Jeffrey Jorissen op plek twee speelt, Johan Loncelle op drie en Stefan Galla op vier. “Met dit kwartet denk ik, dat we minimaal een remise kunnen behalen, maar de tegenstander komt wel met een sterk viertal naar de tafels, zoals Glenn Hofman, Ruben Legazpi, Sjef Philipoom en de plaatselijke favoriet Huub Wilkowski”.

De eerste twee partijen in Tilburg beginnen zondag om 13:00 uur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer