BC Bousema/JBSCues.nl thuis tegen ongeslagen koploper ST Zundert

Komende zondag spelen de driebandenspelers van BC Bousema/JBSCues.nl thuis tegen de ongeslagen koploper ST Zundert. De ploeg van Hans Snellen staat samen met SIS Schoonmaak op de maximale score van acht punten uit vier gespeelde wedstrijden.

“Dat wordt voor ons geen gemakkelijke opgave” weet ook captain Ronny Hazewinkel van de Lochemse formatie. “Met spelers als Thorsten Frings en Sam van Etten zijn ze op de plekken één en twee goed bezet”.

Zelf heeft hij zitten dubben wie hij als vierde speler zou gaan opstellen. Martin Horn, Jeffrey Jorissen en Stefan Galla waren wel zeker van hun plaats, maar “Uiteindelijk heb ik toch gekozen voor Johan Loncelle. Hij speelt op drie waardoor Stefan doorschuift naar vier”.

Naast Frings en Van Etten komt Snellen ook met Francis Forton en Rick van Beers naar Lochem. De eerste twee partijen, Horn tegen Frings en Loncelle tegen Forton, beginnen aan de Zutpheseweg in Lochem om 13:00 uur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer