Jolly Jumpers U21 wint thuis van QSTA United

Het eerste kwart begon Jolly Jumpers zwak. Al snel stond Jolly Jumpers 6-0 achter, maar gelukkig konden zij naar een time-out het spel weer redelijk oppakken. Bemmel bleef sterk in hun spel en konden hun drives goed pakken. Uiteindelijk eindigde het eerste kwart 14-20 voorsprong voor de uitploeg.

Het tweede kwart begon Jolly Jumpers sterk en wisten goed terug te komen. Op een gegeven moment werkten de roodhemden zich terug tot 3 punten. Maar ook Bemmel liet zich niet zomaar tegenhouden. Hun bleven driven en speelden hun spel snel. Uiteindelijk zoeken de teams de kleedkamer op met een gelijke stand, 31-31.

Het derde kwart komt de thuisploeg sterk uit de kleedkamer en had Bemmel er meer moeite mee. De scheidsrechters waren erg kritisch op de fouten van Jolly Jumpers en daardoor kreeg Bemmel veel vrije worpen. Toch wisten de Tubbergse dames een voorsprong te behouden de schoten begonnen te vallen. Ook kwamen de roodhemden beter door de verdediging heen. Er werden goede passes gegeven en die werden beloond. Daardoor eindigde het derde kwart met 48-47.

Het laatste kwart had Bemmel het zwaar, waar Jolly Jumpers van profiteert en veel fast breaks konden lopen. Ook de driepunters begon bij de Jumpers te vallen. Hiermee heeft Jolly Jumpers de eerste winst van het seizoen binnen. De wedstrijd eindigt in 82-61 winst.

De volgende wedstrijd voor U21 is vrijdag 13 oktober om 20.00 uur tegen Orange Lions Academy in Amsterdam.