Jolly Jumpers verliest eerste uitwedstrijd

De eerste uitwedstrijd van het eerste damesteam van basketbalvereniging Jolly Jumpers verliep niet volgens plan. De dames uit Tubbergen stonden afgelopen weekend tegenover CBV Binnenland en dat draaide uit op een verliespartij.

CBV Binnenland opende de wedstrijd met een score. De wedstrijd strijd ging van start en de teams waren erg aan elkaar gewaagd zowel in de Offence als in de Defence. Met een paar goede aanvallen van Pien Nijhuis kwam Jolly Jumpers op voor sprong. Aan het eind van het eerste kwart was de stand 14-20.

In het tweede kwart had Jolly Jumpers een dipje en werd er bijna niet gescoord en kwam CBV Binnenland weer terug in de wedstrijd met een eindstand van 32-25.

In een flow
De tweede helft was begonnen en Jolly Jumpers begon met een openingscore. Dat werd vervolgd met een score van CBV Binnenland. Op een gegeven moment begon Jolly Jumpers in een flow te komen en kwam terug in de wedstrijd met een een kleine voorsprong van 40-41.

CBV Binnenland was hier niet van gediend en nam aan het einde van de derde kwart toch de leiding. Het vierde kwart begon en beide team waren gebrand om te winnen. De wedstrijd ging weer gelijk op. Met nog maar 6 seconden op de shotclock en een achterstand van 62-60 moest Jolly Jumpers nog een score maken om een verlenging eruit te halen. Met een goede rebound van Anke Rikhof met daarbij een score kwam er dus toch een verlenging aan.

Verlenging
In de verlenging begon binnenland sterk en kwam op voorsprong met 7 punten. Hierna probeerde Jolly Jumpers nog bij te blijven maat de wedstrijd was gespeeld. Met een einde van 74-69 had CBV Binnenland toch de wedstrijd gewonnen.