Jolly Jumpers verslaat BAL Limburg in eigen huis

Op zaterdag 7 oktober klonk om 18:45 uur het startsignaal in sportcentrum de Vlaskoel. Jolly Jumpers opende de wedstrijd met een driepunter waarop BAL antwoordde met een verre tweepunter. De Jumpers gaven veel druk in de verdediging waardoor de dames uit Limburg gedwongen werden om moeilijke keuzes te maken. Dit leidde tot snelle fastbreaks aan de kant van de Jumpers. Echter gaf BAL niet zomaar op en ook zij wisten de gaten in de verdediging te vinden. Aan het einde van het eerste kwart begonnen de dames uit Tubbergen elkaar goed te vinden en het mooie samenspel leidde tot een 24-12 voorsprong.
De Jumpers startten het tweede kwart gelijk sterk met een score, een steal en vervolgens nog een score. De voorsprong werd hiermee uitgebreid en vervolgens de gehele wedstrijd niet meer uit handen gegeven. Stand bij rust was 46-26.
Na rust moest de stijgende lijn worden doorgezet. Een paar rommelige startminuten werden weer recht gezet met het feilloos vinden van elkaar, de vele druk in de verdediging en het vechten voor elke losse bal. De stand na het derde kwart was 70-42.
Het laatste kwart werd gestart met een prachtige aanval aan de kant van de Jumpers die zichzelf beloonden met een driepunter. Snel spel werd afgewisseld met setplays wat zorgde voor een vermakelijke wedstrijd om naar de kijken. De wedstrijd resulteerde in een 96-60 overwinning voor Jolly Jumpers.