NEO en hoofdtrainer Michel Steggink gaan na dit seizoen uit elkaar.

Na een zeer succesvolle samenwerking van vier seizoenen nemen hoofdtrainer Michel Steggink en NEO afscheid van elkaar.

Tijdens het trainerschap van Michel Steggink behaalde NEO1 twee jaar geleden het kampioenschap in de 2e klasse en vorig seizoen was NEO1 tot op de laatste speeldag in het amateurvoetbal in de race voor promotie naar de 4e divisie.

Ook dit seizoen presteren de mannen van Steggink opnieuw uitstekend in de eerste klasse H.

Hoewel beiden nog steeds tevreden zijn over de samenwerking, hebben de TC en Michel Steggink samen besloten dat het na vier succesvolle seizoenen voor beide tijd is voor een nieuwe uitdaging. Uiteraard stellen Michel Steggink, zijn staf en spelersgroep alles in het werk om er samen een succesvol laatste seizoen van te maken.

NEO gaat op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer en Michel Steggink gaat op zijn beurt op zoek naar een andere club voor het volgende seizoen.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer