NKC ’51 organiseert Younited® zaaltoernooi

Op zaterdag 28 oktober 2023 organiseert korfbalvereniging NKC ’51 uit Nijverdal haar jaarlijkse zaaltoernooi. Nadat een jaar afwezigheid staat nu de 49e editie voor de deur met een vol programma.

Het zaaltoernooi van de Nijverdalse Korfbal Club staat al jaren garant voor spannende wedstrijden, volle tribunes en een gezellige sfeer. Ook dit jaar komen verschillende verenigingen naar Nijverdal ter voorbereiding op de naderende zaalcompetitie. Mede dankzij toernooisponsor Younited kon er een mooi programma in elkaar worden gedraaid.

Tijdens dit toernooi komen eerst de C1, A1 en het 3e van NKC ’51 in actie. C1 speelt tegen ASVD C1, A1 speelt een driekamp tegen MIA A1 en Apeldoorn A1 en 3 speelt een wedstrijd tegen AVO A1. Na deze wedstrijden komen vanaf 14:25 uur de selecties van NKC, AVO, KVA en Flamingo’s in actie in toernooivorm.

NKC ’51 hoopt op een succesvol en sportief toernooi en de organisatie nodigt iedereen van harte uit om op zaterdag 28 oktober een kijkje te komen nemen bij Sporthal Het Ravijn in Nijverdal. Kijk voor het volledige programma op de flyer of op www.nkc51.nl.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer