Twentse atletiek talenten trainen bij SISU in Almelo

Op donderdag 9 november is de eerste training van verschillende atletiektalenten op de baan van Atletiekvereniging SISU een feit. Op de atletiekbaan bij SISU aan de Kolthofsingel trainen dan de atleten van RTC Oost (Regionaal Talenten Centrum) onder leiding van coach/trainer Rik Hardon samen met een aantal potentiële talenten van SISU. Bij RTC Oost trainen atleten van diverse verenigingen uit Twente met elkaar zodat ze samen aan verbetering van hun skills kunnen werken. 
Om meer samenwerking met andere atletiekverenigingen te krijgen hebben SISU trainer Robin Roelink en RTC coach Rik Hardon de handen ineengeslagen om een RTC training samen met SISU te doen. Met als doel van beide trainers om de atletiektalenten in Twente samen naar een hoger podium te brengen is met ondersteuning van het bestuur van SISU voor deze samenwerking gekozen.
Kampioenen 
2-voudig nationaal verspringkampioen Jory Davids, meervoudig Nederlands Kampioen 400 horden en EK+WK deelnemer Jermaine Kleine, regerend nationaal jeugdkampioene meerkamp Ruby Jansen zullen naast de 2 Almelose hordenzusjes Hardon (beiden meervoudig NK medaille winnaars) o.a. aan deze training deelnemen.
De training begint om 19:00 uur en is voor geïnteresseerden toegankelijk om vanaf de zijlijn te komen bekijken.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer