Vasse neemt 3 punten mee uit Nieuw-Heeten

Vasse heeft de volle buit meegenomen uit Nieuw-heeten. In een lastige wedstrijd zorgde Douwe Naber met twee goals in de tweede helft voor de overwinning. Overige doelpunten kwamen van Stefan Weersink en Rik Wiefferink.
Vasse begon voortvarend aan het duel en beloonde zich al snel. Rik Wiefferink draaide knap weg en schoot de bal van 20 meter laag in de hoek achter de doelman. Vasse leek een makkelijke wedstrijd tegemoet te gaan. Echter dacht de thuisploeg hier anders over. Uit een verre ingooi, die niet goed werk verwerkt, werd de bal in tweede instantie in het doel gewerkt. Vasse toonde hierna karakter en Stefan Weersink zorgde uit een afgeslagen corner voor een nieuwe voorsprong. Maar opnieuw kwam Nieuw-Heeten langszij nadat een hoge bal uit de rebound van 20 meter achter doelman Hannink werd geschoten, 2-2. Dit was tevens de ruststand.
De tweede helft was meer behouden met minder kansen. Het was wachten op een individuele actie van de spitsen. En die kwam er ook.
Douwe Naber speelde de bal knap vrij in het strafschopgebied en schoot de bal na 75 minuten uiteindelijk geplaatst in de verre hoek. Nieuw-heeten zette hierna meer aan maar Vasse kreeg juist meer ruimte voorin. Opnieuw was het Douwe Naber die zich op het scorebord zette en de wedstrijd in het slot gooide. Ditmaal schoot de spits knap raak uit de draai. 4-2, en de wedstrijd was hierna gespeeld.
Volgende week geen programma voor het eerste elftal.
Overig programma:
Vasse 2 – Reutum 2 10:00 uur
Vasse 3 en 4 vrij
Vasse VR – Saasveld VR 11:30 uur
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer