Vasse pakt 3 verdiende punten tegen SDOL

Vasse heeft de eerste thuiswedstrijd in winst omgezet. Op het eigen sportpark ’t Lankamp werd SDOL met 2 – 1 verslagen. Doelpunten kwamen deze middag van Daan Haarhuis en Stefan Weersink.
De eerste 20 minuten gebeurde er niet veel in Vasse. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd. Na 25 minuten leek Vasse de score te openen maar Douwe Naber vond de keeper op zijn weg. Niet veel later kwam Vasse op achterstand. De bal werd simpel verspeeld en in de tegenstoot schoot de spits de bal hard in de korte hoek. Vasse kreeg wel kansen op de gelijkmaker maar had het vizier niet op scherp.
De tweede helft was overduidelijk voor Vasse en na 60 minuten viel de verdiende gelijkmaker. Sam Haarhuis slingerde de bal voor en Daan Haarhuis kopte de bal hard tegen de touwen. De blauwwitten gingen hierna vol voor de winst. Kansen op de voorsprong waren er wel maar de bevrijdende goal kwam na 80 minuten spelen op naam van Stefan Weersink. De spits nam de bal in een keer op de pantoffel en schoot de bal hard in de kruising. Opluchting bij Vasse. De thuisploeg verzuimde de voorsprong verder uit te breiden en daardoor bleef het spannend tot het einde. Gescoord werd er niet meer en Vasse pakt de 1e 3 punten van het seizoen.
Volgende week opnieuw een thuiswedstrijd. Ditmaal is Saasveldia de tegenstander.
Overig programma:
Vasse 2 vrij
Vasse 3 -sdc 7 09:30 uur
Vasse 4 – Reutum 4 09:30 uur
Sc Overdinkel VR – Vasse VR 10:45 uur
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer