Voorbeschouwing: SVVN ontvangt s.v. Losser

Zaterdag 14 oktober komt s.v. Losser naar sportpark Groot Lochter voor de ontmoeting tegen het vlaggenschip. SVVN staat met 7 punten uit 3 wedstrijden keurig in de subtop. terwijl de Lossenaren met 1 punt meer zich bij de eerste 3 nestelden. Gezien de stand op de ranglijst kan het deze middag wel eens een interessante partij voetballen worden om mee te doen voor de bovenste plaatsen.

De Lossenaren speelden afgelopen zaterdag tegen Daarlerveen en wisten de punten thuis te houden. SVVN speelde in Oldenzaal tegen het fysieke De Esch en wist in een niet al te sterke wedstrijd toch de punten mee te nemen naar Nijverdal.

Al met al genoeg ingrediënten voor een mooie voetbalmiddag op ons sportpark….

Scheidsrechter deze middag is Ali Akkus en de wedstrijd begint 14,30 uur

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer