BC Bousema/JBSCues.nl ontvangt DKM Tools

Na slechts in het dubbele weekend van twee weken geleden één partijpunt te hebben behaald, staat voor het komend weekend voor de driebandenspelers van het Lochemse BC Bousema/JBSCues.nl de thuiswedstrijd tegen de nummer tien van de ranglijst, DKM Tools uit Oosterhout op het programma.

“Het verschil tussen beide teams is na de dubbel slechts drie punten. Waar wij slechts één punt wisten te behalen deed de tegenstander van komende zondag het duidelijk beter door er drie te pakken. Wij mogen dan ook dit team niet onderschatten ook al omdat ze komen met de sterke kopman Dion Nelin uit Denemarken”, aldus captain Ronny Hazewinkel van de Lochemse formatie.

Ten opzichte van de vorige twee partijen heeft hij zijn team maar op één plek gewijzigd. Door het niet spelen van Martin Horn, staat Jeffrey Jorissen weer op plek één, Johan Loncelle speelt op twee en op drie vinden we Stefan Galla terug. Plek vier wordt ook nu weer ingenomen door Frans van Schaik.

Naast Dion Nelin, bestaat DKM Tools verder uit de Belg Davy van Havere, de Duitser Ronny Lindemann en de Nederlander Jack Wijnen. De eerste twee partijen aan de Zutphenseweg, Loncelle- Van Havere en Van Schaik tegen Wijnen, beginnen zondag om 13:00 uur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer