Doelpuntenfeest in Vasse eindigt in gelijkspel: 4-4

Op een mooie herfstmiddag hebben ABS en Vasse de supporters een waar spektakelstuk voorgeschoteld. Vasse kwam terug van een 3-1 en 4-2 achterstand, tot uiteindelijk een 4-4 gelijkspel.
Vasse begon slap aan de wedstrijd en na 10 minuten keek het al tegen een achterstand aan. De blauwwitten hadden het moeilijk maar wisten na 30 minuten toch de gelijkmaker binnen te schieten via Tim Dierink. Dit was tevens de ruststand. De tweede helft zou een waar spektakelstuk worden. Vasse liep vlak na rust tegen de 1-2 en later ook 1-3 aan. De blauwwitten lieten het er niet bij zitten en kwamen nog terug tot 3-2 door een doelpunt van Daan Haarhuis. Echter was het opnieuw ABS dat na 70 minuten de wedstrijd in het slot leek te gooien met de 4-2. Vasse kreeg opnieuw hoop nadat een speler van ABS een rode kaart kreeg. Ook de aansluitingstreffer viel. Stef Wiefferink kopte knap de 4-3 tegen de touwen. Vlak voor tijd ook de gelijkmaker. Len Veelers  was het meest alert toen de keeper de bal losliet en tikte de gelijkmaker binnen. Uiteindelijk speelde Vasse tegen 8 man nadat nog twee spelers van ABS rood kregen. Randy Pegge had in de laatste minuut de 5-4 op zijn hoofd maar zijn inzet ging vlak naast. Vasse mag uiteindelijk blij zijn met het punt en kan as donderdag opnieuw aantreden. Dan gaat het om 20:00 uur op bezoek bij Haarle.
Overig programma:
Vasse 2 – bsc Unisson 10:00 uur
Vasse 3 vrij
De Tukkers 5 – Vasse 4 11:00 uur
Vasse VR speelt dinsdag 21 november om 20:00 uur uit tegen SDC
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer