Dubbel weekend BC Bousema/BSCues.nl

Na de verrassende maar verdiende overwinning afgelopen zondag op het ongeslagen STZundert, staat er voor het komend weeken voor de driebandenspelers van het Lochemse BC Bousema/JBSCues.nl een “dubbel” op het programma.

“Zaterdag spelen we opnieuw een kraker nu tegen SIS Schoonmaak uit Uden. Ook zij verloren afgelopen weekend hun wedstrijd. In Uden trok J&F Auto’s/New Jorissen met 2-6 aan het langste eind. Dit betekent dat het verschil tussen mijn team en dat van Jan van der Vorle slechts twee punten is en dat je met recht kunt spreken over een vierpuntenwedstrijd”, aldus captain Ronny Hazewinkel.

Dit weekend kan hij niet beschikken over zijn Duitse spelers waardoor Jeffrey Jorissen op één speelt, Johan Loncelle op twee, Gokhan Salman op drie en Frans van Schaik neemt plek vier voor zijn rekening. De opstelling van SIS Schoonmaak is nog niet bekend.

Een dag later gaat hetzelfde kwartet naar Oosterhout om het op te nemen tegen Team Nachtwacht, de hekkensluiter van dit moment. “Maar toch mag van onderschatting geen sprake zijn. Frits Broeders de captain heeft met Berkay Karakurt, Erwin Kivits, Harrie van de Ven en Frank Martens een sterk viertal dat menig tegenstander het al moeilijk gemaakt heeft”.

Zowel in Lochem als in Oosterhout beginnen de eerste twee partijen om 13:00 uur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer