Jolly Jumpers wint in Leiden na moeizame start

Jolly Jumpers VU21 had een alles behalve makkelijk weekend. De ploeg uit Tubbergen speelde een uitwedstrijd tegen BS Leiden en begon alles behalve sterk aan de wedstrijd.
De Twentenaren wisten toch bij te blijven bij de ploeg uit Leiden en liet de tegenstander niet ver uitlopen.
Stand eind periode 1: 17-21

In het begin van het tweede kwart bleven de ballen niet vallen en kwam Jolly Jumpers op een achterstand van 17 punten na 4 minuten gespeeld te hebben in het tweede kwart. Vanaf minuut 5 herpakte Jolly Jumpers zich en liep weer in tot een verschil van 8 punten bij rust.
Stand eind periode 2: 40-48
In het derde kwart blijven beide teams sterk en blijft de stand de hele tijd ongeveer gelijk.
Stand eind periode 3: 56-62
In het vierde kwart deed Jolly Jumpers er nog een schepje bovenop. Jolly Jumpers kwam door goede verdediging en snelle aanvallen zelfs een op voorsprong van 4 punten met nog 1 minuut te gaan. Leiden slaat terug en het vierde kwart eindigt met een gelijke stand: 83-83.

Er kwam dus een verlenging. In de verlenging trekt Jolly Jumpers de wedstrijd naar zich toe en weet uiteindelijk te winnen.

Eindstand: 96-91