Sportclub Wesepe straalt met LED-verlichting en modern lichtmanagementsysteem

Sportverlichting.com heeft onlangs een prachtig project mogen opleveren bij Sportclub Wesepe. Het hoofdveld een upgrade heeft gekregen met de installatie van geavanceerde led-verlichting. In totaal zijn er 12 ultramoderne led-armaturen van het gerenommeerde merk AAA-LUX toegevoegd aan het hoofdveld.

Naast de installatie van de nieuwe led-verlichting heeft Sportclub Wesepe nu ook de beschikking over een geavanceerd lichtmanagementsysteem. Dit innovatieve systeem stelt de club in staat om de verlichting op het hoofdveld moeiteloos op afstand te bedienen en af te stellen, wat zorgt voor een optimale speelomgeving.

Een beknopt overzicht van de uitgevoerde werkzaamheden in dit project is te zien in de bijgevoegde video.

Indien u ook interesse heeft in het upgraden van uw verlichtingssysteem naar energiezuinige led-verlichting, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Wie weet is uw sportclub de volgende locatie waar een boeiende aftermovie van wordt gemaakt.

#ledverlichting #sportclub #duurzaam #sportverlichting #aftermovie

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer