Sportlust en Job Lamberink gaan uit elkaar

Na een goede en succesvolle samenwerking van maar liefst vier seizoenen verdeeld over twee periodes zal Job Lamberink na dit seizoen afzwaaien als hoofdtrainer bij Sportlust

Na een tussenperiode waarin Job trainer was van vv Bruchterveld is Job sinds het seizoen 2022/2023 weer hoofdtrainer van de vereniging. Afgelopen zomer maakte hij samen met het elftal de stap van de zondag naar de zaterdag.

Job is een ambitieuze trainer die momenteel bezig met de opleiding UEFA A welke gericht is op het trainen en coachen van de hoogst spelende elftallen in het amateurvoetbal en als assistent in het betaald voetbal. Komende zomer acht Job het moment geschikt om deze ambities kracht bij te zetten. Sportlust gunt Job deze mogelijke stap dan ook van harte en gaat voor het seizoen 2024/2025 opzoek naar een geschikte opvolger om het vlaggenschip te leiden.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer