SVZW – WHC verplaatst vanwege overlijden clublid

Donderdagmorgen 2 november heeft het bestuur van SVZW het trieste bericht ontvangen dat Freek ter Haar, een zeer gewaardeerd SVZW clublid is komen te overlijden.Als actief lid en vrijwilliger binnen de club, heeft Freek jarenlang in vele diverse vormen veel voor SVZW mogen betekenen. Als club verliezen wij allen een gewaardeerd lid en belangrijk steunpunt binnen SVZW.  Freek was jarenlang de materiaal man van SVZW, vandaar dat onderstaande beslissing is genomen.Verplaatsing: SVZW 1 – WHC 1In overleg met de familie, spelers en staf van SVZW 1 is de competitiewedstrijd van zaterdag 4 november verplaatst. Dit in overleg met WHC. Een nieuwe datum zal z.s.m. bekend worden gemaakt.Moment van stilteAls club staan zij aanstaande zaterdag stil bij deze gebeurtenis als spelende- en niet-spelende leden, met een moment van stilte voor aanvang de wedstrijden.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer