Trainer Visscher vertrekt na het seizoen bij Mariënberg!

Foto ter illustratie.

De Technische Commissie van voetbalvereniging Mariënberg kan na drie jaar haar trainersencyclopedie weer uit de kast trekken. Want wie wordt er volgend seizoen de opvolger van de huidige trainer Arjan Visscher?

Dat is de vraag nu nadat, in goed overleg, de TC besloot de samenwerking met Visscher na het seizoen 2023/2024 te beëindigen.

Mariënberg staat, op het moment van dit schrijven, op een gedeelde eerste plek samen met Banthum. Op doelsaldo mogen de Westerparkbewoners zich zelfs koploper noemen. Komende zaterdag kan bovendien de eerste periodetitel in de 4e klasse C worden binnen gehaald!

Kortom, vrolijkheid alom derhalve op het Westerpark toch werden er deze afgelopen week harde noten gekraakt. Echter is er geen man overboord. Verre van dat! Mariënberg en Visscher zien elkaar nog steeds graag!

Sterker nog. Visscher heeft het fantastisch naar zijn zin in Mariënberg en wellicht had de ambitieuze trainer er nog wel een jaartje aan vast willen knopen maar hij kijkt tevens naar zijn eigen toekomst. Zo eerlijk is hij wel. Naast het hoofdtrainerschap bij Mariënberg is Visscher tevens assistent bij 2e klasser Germanicus. Een echt voetbaldier die zoveel mogelijk uit zijn, nog jonge, trainerscarrière wil halen. Het is hem gegund. Binnen afzienbare tijd wil Visscher tevens graag beginnen aan de cursus TC1 / UEFA, of dat al volgend seizoen is weet de inwoner van Gramsbergen nog niet. Alles op zijn tijd. Het kan ook zijn dat hij volgend seizoen bij een andere club aan het roer staat.

In het voetbal weet je het namelijk nooit. Waarvan Akte! Straks komt er dus na drie seizoenen een einde aan het tijdperk Visscher bij Mariënberg. Vorig jaar degradeerde Visscher met Mariënberg, net als zovele clubs in de regio, van de 3e naar de 4e klasse ondermeer door de versterkte promotie/degradatie regeling. Die tevens voor dit seizoen geldt. Visscher maakt ondanks zijn congé onverdroten en fanatiek het seizoen af bij de roodzwarten.

“Ik wil er nog steeds een fantastisch seizoen van maken bij deze mooie club, voorlopig liggen wij uitstekend op koers’, aldus een enthousiaste Visscher.

De TC heeft daar ook alle vertrouwen in en wenst Visscher daarbij alle succes toe en bij zijn verdere sportieve plannen.

Zaterdag kan Mariënberg al een klein kroontje op het vele werk in dit seizoen zetten, bij winst in Rijssen tegen SV Rijssen gloort namelijk de 1e periodetitel aan de horizon. Ik zou zeggen: Kop d’r veur! Laten wij onszelf belonen.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer