Vasse neemt een punt mee op donderdagavond uit Haarle

Op een donderdagavond heeft Vasse op bezoek bij Haarle een punt uit het vuur gesleept. Na een matige eerste helft herpakte de ploeg zich maar keek het na 50 minuten toch tegen een achterstand aan. Tom Wiefferink zorgde uiteindelijk voor een punt met een mooi afstandsschot.
Vasse had het in het begin lastig met de ploeg uit Haarle. De thuisploeg kreeg te veel ruimte op het middenveld en had in het eerste half uur de beste kansen om de score te openen. Vasse zette hier niet veel tegenover en werd voornamelijk gevaarlijk uit een aantal standaardsituaties. In de tweede helft leek Vasse beter uit de kleedkamer te komen en maakte het aanstalten op de openingstreffer. Toch was het Haarle dat uit het niets scoorde. Een mooie steekbal belandde voor de voeten van de rechtsbuiten, die dacht niet na en schoot de bal hard in de korte hoek achter doelman Hannink. Vasse moest dus in de achtervolging. De mannen van Danny Giethoorn hadden echter lang nodig om uiteindelijk de gelijkmaker binnen te schieten. In de 85e minuut legde Thijs Bos de bal keurig terug op Tom Wiefferink en het schot van laatstgenoemde was uiteindelijk te machtig voor de doelman. Hierna bleef het nog een aantal minuten spannend maar beide teams wisten geen echte kansen meer te creëren. Eindstand dus uiteindelijk 1-1, waar beide ploegen niet ontevreden mee mogen zijn. Aankomende zondag 26 november staat de derby tegen buurman Fleringen op het programma. Aanvang 14:00 uur op Sportpark ’t Lankamp te Vasse.
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer