Zaalvoetballers Excelsior’31 hard onderuit

RIJSSEN – De zaalvoetballers van Excelsior’31 gingen afgelopen vrijdagavond hard onderuit in de eerste divisie. In thuishaven Sporthal de Reggehal ging het met maar liefst 1-7 onderuit tegen streekgenoot Heracles Almelo Futsal. Bij rust keek de thuisploeg al tegen een 0-4 achterstand aan. Na de thee voerden de bezoekers de score verder op met een 1-7 eindstand als gevolg.

Het is voor Excelsior’31 de vierde nederlaag op rij, nadat het de competitie met tien punten uit vier duels goed van start was gegaan. Excelsior’31 blijft ondanks de nederlaag op de zevende plaats staan, maar het ziet de teams onder zich wel langzaam inlopen.

Excelsior’31 heeft nu twee vrije speelweekenden. De eerstvolgende wedstrijd is op vrijdag 1 december. Dan speelt het thuis in Rijssen tegen Botafogo uit Eindhoven

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer