Eredivisie Clinic door top coaches Jolly Jumpers

In Sportcentrum De Vlaskoel verzamelden bijna 20 enthousiaste meiden van binnen en buiten de regio zich voor een onvergetelijke ervaring: een Eredivisie clinic gegeven door niemand minder dan Dames 1 Hoofdcoach Chris Stomp en U21 Hoofdcoach Rudi de Ceunick van Capelle. De zaal was vol met opwinding en verwachting terwijl de basketbaltalenten zich gereedmaakten voor een middag vol leerzame momenten.
Coach Chris Stomp opende de clinic met een inspirerende toespraak, waarin hij zijn passie voor basketbal deelde en benadrukte hoe belangrijk trainen is in deze sport.
Twee uur werden er gevuld met intensieve trainingen, waarbij de speelsters de fijne kneepjes van het basketbal leerden. De coaches Chris en Rudi deelden hun uitgebreide kennis, gaven waardevolle tips en trucs, en stimuleerden de jonge basketballers om het beste uit zichzelf te halen.

Plezier
Ondanks de serieuze training was er ook ruimte voor plezier. De sporthal weerklonk van het gelach terwijl de coaches de speelsters uitdaagden. Het zweet vloeide rijkelijk, maar elke druppel werd beloond met een gevoel van groei.
Aan het einde van de clinic straalden de meiden. Ze hadden niet alleen hun basketbalvaardigheden verbeterd, maar ook een onvergetelijke ervaring beleefd. Met een mix van humor, plezier, zweet en inspanning was deze eredivisie clinic een doorslaand succes dat de in de leeftijdsklasse 14 tot 20 jaar basketbaltalenten nog lang zouden koesteren.
Voor Jolly Jumpers smaakt dit succes naar meer en zal de clinic meermaals per jaar houden. Hou onze sociale media en website in de gaten voor de nieuwe datum.
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer