DOS’37 verlengt contract met hoofdtrainer Jeroen Niks met een jaar.

Tekst: DOS ’37.

Hoofdtrainer Jeroen Niks is bezig aan zijn vierde seizoen bij onze hoofdmacht. Volgend seizoen wordt dus alweer zijn vijfde seizoen bij DOS’37, waar hij dan ook prima in het profiel past, zowel qua clubcultuur, filosofie en voetbalvisie van de club.

De gedrevenheid en de wil om ook zichzelf te blijven ontwikkelen waren de basis om de samenwerking voort te zetten. Dat dit de rust, stabiliteit en continuïteit ten goede komt zijn waarden die belangrijk zijn voor het bestuur en technische commissie.

DOS’37 wil zich dit jaar handhaven in de 1e klasse en de komende jaren het ingezette proces een verder vervolg geven. Attractief voetbal spelen met zoveel mogelijk spelers uit eigen gelederen. Illustratief hiervoor zijn de basisplaatsen voor de talentvolle Taiwo Franciscmouth uit de J019 de afgelopen 2 wedstrijden. Daarbij wil DOS’37 een club blijven waar willen presteren en gezelligheid hand in hand gaan. Sfeer binding en voetbal! In onderling overleg met assistent- trainer Geerten Brinkman is besloten zijn contract aan het einde van het seizoen niet te verlengen. De TC wil Geerten bedanken voor zijn tomeloze inzet en passie de afgelopen seizoenen en wenst zowel Geerten als Jeroen veel succes de komende maanden in de mooie 1e klasse H.

 

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer