Job ten Thije wordt de nieuwe trainer van NEO

De technische commissie van NEO is verheugd te mogen meedelen dat ze overeenstemming hebben bereikt met Bornenaar Job ten Thije om vanaf het seizoen 2024-2025 in dienst te treden als hoofdtrainer van NEO 1.

TC ziet in Job de perfecte opvolger van Michel Steggink, die ons na 4 jaar gaat verlaten. Job past als trainer goed bij de kernwaarden waar NEO voor staat en Job is zowel tactisch als technisch een sterke en veeleisende trainer.

Job heeft vorig jaar zijn passie als trainer bij de amateurs (weer) opgepakt bij ATC’65, waar hij op dit moment zeer netjes bovenaan staat in de tweede klasse I. Daarvoor is Job vele jaren actief geweest bij zowel de Twente/Heracles Academie, waar hij de O21 trainde, en daarvoor als jeugdtrainer bij zowel FC Twente als Go Ahead Eagles.

Job heeft zelf een mooie carrière als profvoetballer gehad met ruim 100 wedstrijden voor Heracles Almelo en hij speelde bij regionale top-amateurploegen, zoals HSC’21. Ten Thije is begonnen bij de buren van BZSV en heeft ook een jaar het shirt van NEO gedragen.

Met het aantrekken van Job ten Thije vertrouwen Technische Commissie en het Dagelijks Bestuur erop dat NEO voort kan borduren op de mooie ontwikkelingen die de club de laatste jaren onder leiding van Michel Steggink heeft doorgemaakt. Ook assistent-trainer Laurens Oude Breuil blijft komend seizoen aan NEO verbonden.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer