Jolly Jumpers bekert door

Woensdagavond mochten de dames van Jolly Jumpers om 20:30 uur aantreden in Voorburg voor een bekerwedstrijd tegen CobraNova.
De eerste helft konden de dames uit Tubbergen elkaar aanvallend wat lastig vinden. Verkeerde keuzes en balverlies resulteerden in een rommelige eerste helft. De kleedkamers werden dan ook opgezocht met een stand van 28-30.
Na rust kwam Jolly Jumpers wat beter in haar spel. Zowel aanvallend als verdedigend werden afspraken beter uitgevoerd. Hierdoor kon Jolly Jumpers de wedstrijd naar zich toe trekken en werd er uiteindelijk gewonnen met een eindstand van        50-69.
Het was een hele leuke avond, met hele goeie scheidsrechters en een fantastisch publiek.
Dit betekent, een ronde verder in de beker. Wie de volgende tegenstander wordt voor de roodhemden, is nog de vraag. Aanstaande zaterdag reisen de Jumpers af naar Weert. Om 20.00 uur wordt er gespeeld tegen Basketbal Academy Limburg. Op de media van Jolly Jumpers zal de livestream te volgen zijn.