Jolly Jumpers trekt aan het langste eind in Weert

Op zaterdag 9 december reisden de dames van Jolly Jumpers af naar het zuidelijke Weert. Om 20:00 klonk het startsignaal.

BAL opende de wedstrijd al snel met een tweepunter. De Jumpers antwoordden hierop en daarop weer de dames uit Limburg. Dit resulteerde in een gelijklopende eerste stuk van het eerste kwart, maar uiteindelijk liepen de Tubbergse dames iets uit en begonnen zij met een voorsprong aan het tweede kwart (18-27).

De dames van BAL gaven niet thuis en knokten zich terug de wedstrijd in. Scores over en weer zorgden voor een minimaal verschil bij rust (37-38).
Na rust moest er wat veranderen aan de kant van de Jumpers. Aanvallend werden de gaten en open speelsters gevonden, maar door een zwakke verdediging wist BAL bij te blijven en bogen zij de achterstand om naar een voorsprong na het derde kwart (62-60).
Koppen bij elkaar en vechten voor elke bal. De dames uit Limburg hadden moeite met het afstoppen van de Jumpers en raakten al vroeg in foutenlast. Met 4 punten voor en nog 40 seconden op de klok werd de wedstrijd op slot gegooid met een driepunter van de Tubbergse dames. De wedstrijd resulteerde in een 76-82 overwinning voor Jolly Jumpers.

Volgende week zaterdag 16 december spelen de dames om 18:30 uur thuis tegen Leiden.