Onderbemand VZ&PC moet nederlaag tegen Barneveld incasseren

De Vriezenveense waterpoloheren waren in de uitwedstrijd tegen het gepromoveerde DWK uit Barneveld te zwaar onderbemand om een positief resultaat te kunnen halen. Al waren de heren wel dichtbij een puntendeling vlak voor einde wedstrijd, het lukte niet om van de twee overtallen er één te benutten om een 8-8 uit het vuur te slepen.

Maar liefst drie spelers ontbraken uit de selectie door blessure en schorsingen en de ploeg moest uit de lagere teams putten om een volledig team op de been te brengen.

In de eerste periode bleven de Vriezenveners aardig bij en bleef het bij een lichte achterstand 3-2, B. Goos en N. Sportel waren succesvol voor VZ&PC.

Ook in de tweede periode bleef de Vriezenveense ploeg aanhaken, 4-3. Ondanks dat erop de basisploeg een zware wissel werd getrokken, wist het in de derde periode zelfs op voorsprong te komen. N. Sportel, J.W. Goos en T. Roelofsen 5-6 brachten VZ&PC onverwacht aan de leiding, maar een overtal van DWK leverde nu toch de gelijkmaker op 6-6.

Een overtal aan het begin van de laatste periode ging jammerlijk mis en VZ&PC moest twee tegen doelpunten incasseren, 8-6. De ploeg benutte wel een strafworp door N. Sportel, de aansluiting 8-7.

Twee overtallen voor de Vriezenveners in de eindfase van de wedstrijd hadden nog een resultaat kunnen opleveren, maar de ballen gingen voor VZ&PC niet in het Barneveldse doel. VZ&PC moest met een lichte nederlaag genoegen nemen, 8-7.
Setstanden 3-2  4-3  6-6  8-7.
Aanstaande zaterdag speelt VZ&PC weer een thuiswedstrijd en wel tegen buurman De Mors uit Rijssen. Het belooft weer een interessante streekderby te worden.  Aanvang 16:30 in De Stamper.
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer