VZ&PC klimt naar tweede plek

Door een eenvoudige zege van de Vriezenveense waterpolo heren op De Mors uit Rijssen steeg VZ&PC naar de tweede plek op de ranglijst.

Ondanks het ontbreken van vier basisspelers, hadden de Vriezenveners een gemakkelijke avond en konden ook de invalspelers tot scoren komen. Al in de eerste periode bleek dat de Vriezenveense ploeg niet al te veel te duchten had van de Rijssenaren die met drie punten volop in de gevarenzone verkeren.

Met een 6-3 voorsprong na de eerste periode konden de Vriezenveners  verder uitlopen naar een 10-5 voorsprong na twee periodes. Ook de derde periode bleef in het voordeel van de Vriezenveners 13-7.
In het slotstuk wisten meerdere spelers het doel te vinden maar liefst 8 spelers van VZ&PC deelden in de score maar met name Tom,Roelofsen van VZ&PC was met 5 doelpunten over de wedstrijd de man op schot 16-9.
Door deze zege heeft de ploeg nu een gedeelde tweede plek op de ranglijst samen met Watervlo en Brandenburg.
Aanstaande zaterdag speelt VZ&PC tegen de ongenaakbare koploper met slechts drie verliespunten tegen OZ&PC uit Oldenzaal hetgeen een moeilijke pot gaat worden voor de Vriezenveners die nog steeds, kampen met blessure en schorsing.  Aanvang 18.45 in Oldenzaal.
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer