Wegen Amicitia en technische staf scheiden na dit seizoen

Na een goede en fijne samenwerking heeft hoofdtrainer Rick Keus besloten om zijn overeenkomst met Amicitia aan het einde van dit seizoen niet te verlengen.

Nadat hij in het seizoen 2021-2022 tussentijds als trainer de overstap maakte van het reserveteam naar de hoofdmacht, promoveerde Amicitia 1 onder zijn leiding dit seizoen naar de Overgangsklasse in de veldcompetitie. Een lang gekoesterde wens kwam daarmee uit. De samenwerking met Steven Green bij Amicitia 2 wordt niet verlengd. Hij zorgde met zijn team vorig seizoen voor de promotie-primeur van Amicitia 2 naar de Reserve Overgangsklasse veld. Beide trainers worden hartelijk en oprecht bedankt voor hun inzet en betrokkenheid bij de club. Amicitia wenst hen alle succes toe bij de invulling van zowel persoonlijke als mogelijk verdere sportieve doelstellingen.

Amicitia zal in de komende tijd werken aan de invulling van een nieuwe technische staf. Op basis van een duidelijk profiel zullen gesprekken plaats vinden met kandidaten, waarna keuzes gemaakt kunnen gaan worden.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer