Hardlopers openen nieuwe jaar bij tijdens Nieuwjaarsloop TVC ’28

Van enthousiaste kleine kaboutertjes en fanatieke jongeren tot aan doorgewinterde senioren; afgelopen zondag 7 januari liep Tubbergen weer uit voor de jaarlijkse Nieuwjaarsloop van TVC ’28. De Nieuwjaarsloop is een hardloopevenement voor leden én niet-leden van de voetbalvereniging om het jaar sportief te beginnen. Op diverse verschillende afstanden liepen bijna 170 lopers zich de benen uit het lijf. Bij binnenkomst stond een bord dampende stamppot boerenkool met rookworst klaar als beloning voor de geleverde inspanning.

Het zonnetje scheen heerlijk over het verwarmde terras en de koude temperatuur zorgde voor een heerlijk frisse neus bij de vele aanwezige toeschouwers. De vernieuwde routes op de 4 & 8 km afstand vielen goed in de smaak bij de deelnemers en toeschouwers. Naast hardlopen konden er ook routes van 5 en 10 kilometer over de Huyer en Schultenwolde deze dag gewandeld worden. Ook daar maakten veel enthousiastelingen gebruik van.

De hele ochtend liep het programma mooi door en maakten de muzikale klanken van De Eschbloazers het toch een prachtig winters tafereel. Vanaf 10.00 uur startten de wandelaars en daarna volgden de verschillende afstanden elkaar in rap tempo op. Rond 13.00 uur waren alle lopers weer binnen, de stamppot pan leeg en de winnaars gehuldigd. Mooi op tijd, want daarna begon de nieuwjaarsreceptie van TVC ’28.

De winnaars van de TVC ’28 Nieuwjaarsloop 2024:

Kabouters

1. Hidde Oosterik

2. Denzel Hoek

3. Sten Brokelman

JO8

1. James Kooiker

2. Guus Booijink

3. Lieuwe Veldhuis

 

MO8

1. Pip Penteman

2. Niene Oude Avenhuis

3. Yfke Mensink

 

JO9

1. Luuk Kamphuis

2. Wietze Ardesch

3. Tijn Lubbers

 

MO9

1. Jenthe Brokelman

 

JO10

1. Rens Booijink

2. Tijmen Maathuis

3. Lex Kemerink op Schiphorst

 

JO11

1. Mart Kamphuis

2. Gijs Pot

3. Douwe Koopman

 

MO11

1. Lot Schothuis

 

JO13

1. Joey Pot

2. Luc van Unning

3. Jens Hemmer

 

MO13

1. Mies Hansté

 

JO15

1. Levi Hams

2. Lars Perik

3. Sander Droste

 

JO17

1. Hidde Olthof

2. Ids Albersma

3. Mats Buijst

 

JO19

1. Luuk Schepers

2. Gijs Versteeg

3. Rien Brughuis

 

Senioren dames 4 km

1. Daphne Hoekstra & Demi Ellenbroek

 

Senioren dames 8 km

1. Anouk Rikmanspoel & Daphne Rexwinkel

 

Senioren heren 4 km

1. Tim Semmekrot

2. Sjoerd Lenferink

3. Jaap Fiselier

 

Senioren heren 8 km

1. Edward Wigger

2. Tom Snijders

3. Bart Blaauwgeers

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer