Jolly Jumpers versterkt zich met Julia Michalik

Guard en Forward Julia Michalik versterk het Eredivisie team van Jolly Jumpers. De 1,75 lange Pools volgt Adrianna Proulx op. Julia heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in onder andere bij haar team Pomaranczarnia MUKS Poznan in de 1e Liga in Polen, 2 jaar in de Verenigde Staten bij de Cowley County College en Highland Cougars, de San Matteo Messina Basket in de serie B in Italië.  

Chris Stomp: “We zijn blij met de komst van Julia en hopen met haar een multifunctionele speelster te krijgen met enthousiasme voor het spelletje. Ze zal het team aanvullen met haar ervaring. Daarnaast is er voor haar de gelegenheid om zich te ontplooien en ons te helpen om het basketbal op een hoger niveau te krijgen.”

Julia Michalik: “ I am thankful for the opportunity to play with the Jolly Jumpers and excited to help the team finish the year strong.“

Vanavond is ze al bij de wedstrijd in de kwartfinale van de Carla de Liefde Trofee tegen Topkip Lions om 20:30 in Sportcentrum de Vlaskoel.

Met gemiddeld 10 punten per wedstrijd heeft Julia zich vorig seizoen bewezen in de Serie B.

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer