Marco Aydin ook volgend seizoen hoofdtrainer bij Achilles

Marco Aydin blijft ook na de zomer hoofdtrainer bij CVV Achilles in Enschede. Beide partijen zijn tevreden en hebben besloten het contract te verlengen met een seizoen.
 
Marco is erg blij met de verlenging: “Ik ben nog zeker niet klaar bij Achilles. Ik wil graag iets neerzetten en achterlaten. We zijn samen begonnen om het eerste elftal positief op de kaart te zetten in Enschede. En we zijn goed op weg.”
 
Achilles wil dit seizoen graag bovenin meedraaien in de vijfde klasse D, om promotie af te dwingen naar de vierde klasse. En zo de degradatie van vorig seizoen weg te poetsen. Halverwege de competitie staat Achilles vierde en lijkt een periodetitel het hoogst haalbare. De ploeg van Aydin hervat de competitie op zaterdag 3 februari, thuis tegen nummer drie, V.V. Gorssel. Daarvoor speelt Achilles eerst nog twee oefenwedstrijden, waaronder komende zaterdag 13 januari om 15.00 uur bij en tegen De Tubanters
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer