Recordaantal deelnemers bij Zandstuve Boslopen

In een indrukwekkende vertoning van hardloopenthousiasme heeft de Zandstuve Boslopen, als derde wedstrijd van de Vechtdal Crosscompetitie, een recordaantal van bijna 300 deelnemers aangetrokken. Onder de grijze hemel gingen enthousiaste lopers, zowel jong als oud, de uitdaging aan om het prachtige Zandstuvebos te doorkruisen op drie verschillende afstanden.

Deze editie bood niet alleen een uitdaging voor ervaren hardlopers, maar ook voor beginners en jonge atleten met onder andere een kidsrun van 1500 meter. Meer dan 80 jeugdige enthousiastelingen voegden met de kidsrun een extra dimensie toe aan het evenement, terwijl mascotte Sjors Sportief hen aanmoedigde en de atmosfeer verrijkte met speels enthousiasme. De organisatoren verdienen lof voor de vlekkeloze uitvoering van het evenement. Deelnemers liepen over uitdagende paden, terwijl ze genoten van de natuurlijke pracht van het Zandstuvebos. Hierdoor was het evenement niet alleen een fysieke uitdaging, maar ook een visuele traktatie voor alle liefhebbers van de sport.

Weer of geen weer
Zelfs met het ongunstige weer lieten de deelnemers zich niet ontmoedigen en toonden ze vastberadenheid om deel uit te maken van deze sportieve dag. Een bijzonder woord van dank gaat uit naar de sponsoren, wier hebben bijgedragen aan het succes van de Zandstuve Boslopen. Het hardloopevenement heeft niet alleen de hardloopgemeenschap samengebracht, maar heeft ook een positieve impuls gegeven aan de lokale sportcultuur. Het recordaantal deelnemers is een duidelijk bewijs van het groeiende enthousiasme voor deze tak van sport in de regio.

Aankomende loop
Op 18 februari staat er bij Loopgroep de Zandstuve een “Samen Uit, Samen Thuis” loop op het programma, waarbij er in groepjes verschillende afstanden worden gelopen in een mooie omgeving. Zowel hardlopers als wandelaars zijn welkom bij deze loop, waar gemeenschapsgevoel en gezelligheid voorop staan. Iedereen is welkom, dus ook zeker niet-leden en andere belangstellenden. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in Loopgroep de Zandstuve en hun komende activiteiten wordt aangeraden om de Facebook-pagina te raadplegen.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer