Valse start voor Jolly Jumpers in 2024

Afgelopen zaterdag stond de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar op de planning. Er werd uit gespeeld tegen grasshoppers uit Katwijk. Een herhaling van de finale die twee weken teruggespeeld is in Weert, Jolly Jumpers behaalde hier een knappe 2de plek.
De eerste helft waren de teams aan elkaar gewaagd. Het was te zien dat beide teams weer in het wedstrijdritme moesten komen. Jolly Jumpers maakte gebruik van de fouten die de thuisploeg maakte, en scoorden hieruit. Er werd lekker doorgewisseld waardoor Jolly Jumpers steeds frisse energie kon brengen. De kleedkamers werden opgezocht met een kleine achterstand: 38-31 voor Grasshoppers.
In de tweede helft zakte het team uit Tubbergen in elkaar, de Katwijkse dames maakten hier goed gebruik van en liepen uit naar 59-38 waarmee het derde kwart werd geëindigd. Deze achterstand was in het vierde kwart niet meer om te buigen, Jolly Jumpers verliest met 81-44.
Volgende week spelen de dames uit Tubbergen hun eerste thuiswedstrijd in 2024. Om 18.30 uur tegen Triple Threat uit Haarlem. We hopen jullie daar allemaal te zien!