VZ&PC zonder te veel problemen langs Livo

Na de afgelaste wedstrijd van vorige week tegen DWK uit Barneveld door het EK van de Dames in Eindhoven, kende VZ&PC een langere voorbereiding voor de thuiswedstrijd tegen Livo uit Lichtenvoorde. 
De wedstrijden tegen Livo kennen altijd een spannend verloop. Normaliter worden de uitwedstrijden nog vrij gemakkelijk gewonnen met spelers als Smelt en Slaghuis. Ditmaal moesten de Vriezenveners het echter zonder deze twee doen. 
VZ&PC leek in de eerste periode af te stevenen op een makkelijke middag en had al een 4-1 voorsprong in de tas.
Hoe anders was het in de tweede periode, de voorsprong verdween als sneeuw voor de zon 4-4. Een overtal en een fraai schot van B. Sportel in de kruising zette de Vriezenveense ploeg weer op voorsprong 6-4.
In de derde periode verruimde VZ&PC om door te drukken, maar had desondanks toch een comfortabele 8-4 voorsprong genomen.

In de laatste periode kwam Livo nog sterk terug en wisten nog tot 9-8 te komen. De Vriezenveense ploeg zette een tandje bij, en Sportel leidde VZ&PC naar de voorsprong. De Vriezenveense ploeg kan zich door de 11-8 zege in de bovenste regionen handhaven, waar het zich aanstaande zaterdag tegen Watervlo uit de Meern bij Utrecht kan meten, die verraste door koploper OZ&PC te verslaan.
Setstanden 4-1  6-4  8-4  11-8.
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer