Zakelijke overwinning voor zaalvoetballers Excelsior’31

EDE / RIJSSEN – Na een korte onderbreking zijn de zaalvoetballers van Excelsior’31 afgelopen vrijdagavond de tweede seizoenshelft in de eerste divisie goed van start gegaan. Op bezoek bij ZVV Ede 2 wonnen de Rijssenaren met 3-4.

Ondanks dat Excelsior’31 een veldoverwicht had kwam het in de eerste helft tegen de verhoudingen in op een 1-0 achterstand. Wouter Averesch, die wegens een langdurige blessure de eerste seizoenshelft moest missen, tekende zijn rentree op met de gelijkmaker: (1-1). Met deze stand gingen beide teams ook de rust in.

Ook na de thee was Excelsior’31 de bovenliggende partij. Niet dat het grootst speelde, want op het vertoonde spel was nog redelijk wat aan te merken. Met name in de afronding was het slordig. Toch liep het uit naar een verdienstelijke 1-4 voorsprong. Er leek geen vuiltje aan de lucht en de zege leek binnen te zijn. Maar vijf minuten voor tijd incasseerden de Rijssenaren in een kort tijdsbestek twee tegendoelpunten. Het werd nog billenknijpen voor Excelsior’31 in de absolute slotfase, maar het wist de 3-4 voorsprong tot aan het eindsignaal vast te houden.

Aankomende vrijdag speelt Excelsior’31 wederom een uitduel. Het gaat dan op bezoek bij het sterke ZVS/Bodemflex. Deze wedstrijd stond aanvankelijk gepland op 26 april, maar is in onderling overleg naar voren gehaald.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer