BC Bousema/JBSCues.nl plaatst zich voor de eindronde KNBB beker

De driebandenspelers van het Lochemse BC Bousema/JBSCues.nl hebben zich afgelopen zaterdag met een 0-8 (0-12) overwinning op Dirk Snip Biljarts in Heerhugowaard.

Het kwartet, bestaande uit Johan Loncelle, Gokhan Salman, Paul Bruijstens en Frans van Schaik was deze middag een maatje te groot voor de koploper uit de derde divisie.

Captain Dirk Snip van de thuisclub, die zelf slechts negen caramboles maakte tegen Salman, vond dit ook geen schande. “Wij hebben gestreden voor wat we waard waren, maar dit is echt een top team met als uitschieter deze middag Gokhan die maar 22 beurten nodig had om tegen mij de 45 caramboles te maken(3-15, 2-15 en 4-15). En het belangrijkste was, dat het publiek genoten heeft”.

De verdere uitslagen waren: Nick Dudink-Johan Loncelle: 1-15, 10-15 en 14-15. Ferry Jong-Paul Bruijstens: 12-15, 6-15 en 8-15 en Leon Dudink-Frans van Schaik: 6-15, 4-15 en 4-15.

De kwartfinale wedstrijden, halve finale finale wedstrijden en de finale wedstrijd worden in Rosmalen gespeeld van 3 t..m 6 april. De tegenstander in de kwartfinale voor de plooeg van Ronny Hazewinkel moet komen uit de poule wedstrijd tussen Dallinga 2 uit Sluiskil het Haarlose HCR Prinsen. Deze wedstrijd wordt pp 25 februari in Sluiskil gespeeld.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer