BC Bousema/JBSCues.nl speelt topper in Oosterhout tegen Team Eekhoorn

Voor de driebandenspelers van het Lochemse BC Bousema/JBSCues.nl staat voor komende zondag de topper in Oosterhout tegen Team Eekhoorn op het programma. Beide teams staan samen op een gedeelde tweede plaats met zestien punten uit twaalf gespeelde wedstrijden.

Ronny Hazewinkel: “Ja, je kunt echt spreken van een topper maar ook nu, net als in de thuiswedstrijd die in een 4-4 remise eindigde, kan ik niet beschikken over mij kopman Martin Horn. En dat zal, ben ik, bang ook nog wel een tijdje duren want hij is herstellende van een voetbreuk. Mijn opstelling is exact dezelfde als in Lochem, dus met Jeffrey Jorissen, Johan Loncelle, Stefan Galla en Frans van Schaik”.

Gelijkspel
Erik van Woerkom, de captain van Team Eekhoorn speelt met Nikos Polychronopoulos, Peter Ceulemans, Frans van Kuijk en Jerry Hermans. In de eerste wedstrijd speelde Kurt Ceulemans op vier. Gevraagd naar de kansen: “Het zal alle kanten op kunnen. De vorige keer waren zij op één en twee de sterkere en wij op drie en vier. Een goede vorm van de dag en met een beetje geluk moeten we minimaal een remise kunnen meenemen”, aldus captain Ronny Hazewinkel.

Afgelopen weekend plaatste BC Bousema/JBSCues.nl zich voor de volgende ronde van de beker door een 2-10 overwinning op Team Dokter in Nieuwegein. De volgende tegenstander is Dirk Snip Biljarts in Heerhugowaard.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer