BC Bousema/JBSCues wint belangrijke vierpuntenwedstrijd

De vierpuntenwedstrijd tussen de nummer drie, Cues&Darts/XTrreme en de nummer vijf, BC Bousema/JBSCues.nl, is zondagmiddag in een 6-2 overwinning geëindigd voor de ploeg van Ronny Hazewinkel. Met deze overwinning nam de ploeg duidelijk revanche voor de nederlaag in Tilburg.

Halverwege was de wedstrijd nog in evenwicht door een overwinning van Johan Loncelle op Glenn Hofman, 40-39 in 26 beurten, maar Frans van Schaik verloor nipt, eveneens in 26 beurten met 37-40 van Ruben Legazpi.

In het tweede deel waren de verschillen groter. Jeffrey Jorissen won in 26 beurten afgetekend met 40-30 van zijn Spaanse ploeggenoot Robinson Morales en op de andere tafel was Sander Jonen met met een beurt meer met 40-26 te sterk voor Huub Wilkowski. Beide partijen gingen tot aan de helft gelijk op maar toen maakten de spelers van de thuisclub het verschil.

“Dit was een meer dan verdiende overwinning van mijn team, waardoor wij nog steeds uitzicht hebben op het halen van de play off wedstrijden. De eerste twee partijen konden alle kanten op met op beide tafels toch wel een verrassende winnaar, maar in het tweede deel waren mijn spelers, gesteund door het thuispubliek, echt de betere met vooral een sterk spelende Sander Jonen”, aldus de captain.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer