Belangrijke vierpuntenwedstrijd BC Bousema/JBSCues.nl

Na plaatsing afgelopen zaterdag voor de eindronde van de KNBB beker wacht komende zondag voor de driebandenspelers van het Lochemse BC Bousema/JBSCues.nl de zwarte vierpuntenwedstrijd tegen Cues&Darts/Xtreme. De gasten uit Tilburg staan op een derde plaats en hebben twee punten meer dan de ploeg van captain Ronny Hazewinkel.

“Het zal voor ons een moeilijke wedstrijd worden, aangezien ik nog steeds niet kan beschikken over de geblesseerde Martin Horn, maar ook Stefan Galla heeft Duitse verplichtingen. Hierdoor ben ik genoodzaakt te schuiven in de opstelling. Jeffrey Jorissen en Johan Loncelle blijven op de plekken één en twee, maar Frans van Schaik schuift door naar plek drie. Zijn plaats wordt zondag ingenomen door Sander Jonen”.

Captain Monique Wilkowski, kent geen enkel probleem en komt in haar sterkst mogelijke opstelling naar Lochem. Zij speelt met Robinson Morales, Glenn Hofman, Ruben Legazpi en Huub Wilkowski. De eerste twee partijen aan de Zutphenseweg beginnen zondag om 13:00 uur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer