FC Twente/Heracles Academie zoekt gastgezinnen voor talenten

De FC Twente/Heracles Academie leidt de voetballer van de toekomst op. Voor verschillende talenten die niet in de omgeving van de Academie wonen, is de FC Twente/Heracles Academie op zoek naar gastgezinnen die een tweede thuis kunnen bieden aan deze spelers.

Binnen de FC Twente/Heracles Academie voetballen meerdere talenten die niet in de regio wonen. Voor deze spelers, die minimaal 15 jaar oud zijn, is het fijn om een tweede plek te hebben in de regio waar zij zich prettig kunnen voelen en stabiliteit ervaren zodat ze zich verder kunnen ontwikkelen: op het veld, op school, maar ook in het dagelijks leven. Daarom is de Academie voor hen op zoek naar geschikte plekken in de regio, waar zij meerdere dagen per week kunnen verblijven om zich optimaal te kunnen blijven ontwikkelen.

Wat vraagt FC Twente/Heracles?

  • Een gastgezin dat ruimte heeft voor een of meerdere Academie-spelers van 15 jaar of ouder;
  • Een gastgezin dat zorg kan dragen voor drie maaltijden per dag;
  • Een gastgezin dat beschikt over een ruimte waarin de speler(s) meerdere nachten per week kan/kunnen verblijven. Het aantal nachten per week is variabel en in overleg met de speler(s);
  • Een gastgezin dat hulp en/of uitleg kan bieden aan de speler(s) bij verschillende taken (huishoudelijk, school etc.), maar er ook voor openstaat om soms activiteiten te ondernemen met de speler(s) (bijvoorbeeld een aantal dingen uit de regio laten zien etc.)

De Academie biedt een passende vergoeding voor de opvang van een of meerdere speler(s). Daarnaast krijgt het gastgezin de mogelijkheid om een of meerdere seizoenkaarten bij Heracles Almelo of FC Twente af te nemen

INTERESSE?

Wilt u meer informatie ontvangen of zich aanmelden als gastgezin? Neem dan contact op met Koen Fleer (k.fleer@fctwenteheraclesacademie.nl+31 6 36119844)

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer