Gerben Kappert onthult het onwaarschijnlijke verhaal van ‘Messi in de kelderklasse’ in zijn nieuwste boek

Goor, 20 februari 2024 – Auteur Gerben Kappert heeft een meeslepend nieuw boek geschreven dat niet alleen voetballiefhebbers zal boeien. “Messi in de kelderklasse” is een meeslepend verhaal over een buitengewoon talent op het voetbalveld, in de bescheiden omgeving van de kelderklasse

Het boek belicht het leven van voetballer Messi, die in het seizoen 2031-2032 in de kelderklasse opduikt. Waarom voetbalt de beste voetballer aller tijden in de kelderklasse? Hoe is hij daar terechtgekomen? Wat komt hij op zondagochtend tegen? Hoe ziet zijn leven eruit in 2032? Vele vragen. De antwoorden vindt u in ‘Messi in de kelderklasse’.

Gerben Kappert neemt lezers mee op een reis door de ups en downs van Messi’s carrière in de kelderklasse. Het boek werpt een uniek licht op de menselijke kant van voetbal, waar talent en vastberadenheid vaak belangrijker zijn dan de schijnwerpers van grote stadions. “Dit boek is een viering van de passie voor voetbal en de onverwachte talenten die in de meest onwaarschijnlijke hoeken van het spel kunnen opduiken,” zegt auteur Gerben Kappert. “Het gaat niet alleen over de sport zelf, maar ook over doorzettingsvermogen, vriendschap en de onverwachte glorie die kan worden gevonden, zelfs in de kelderklasse.”

‘Messi in de kelderklasse’ zal beschikbaar zijn in boekhandels en online retailers vanaf 22 februari. Voetbalfans, boekenliefhebbers en iedereen die op zoek is naar een hartverwarmend verhaal worden uitgenodigd om dit opmerkelijke boek te ontdekken.

Over het boek

Titel: Messi in de kelderklasse

Auteur: Gerben Kappert

Publicatiedatum: 22 februari 2024

ISBN 978-94-6492-578-4 (Paperback)

ISBN 978-94-6501-135-6 (E-boek)

Uitgever: Brave New Books

Prijs: 19.99 (paperback), 7,99 (E-boek)

Bestellen: messi@gerbie.nl

Website auteur: www.gerbie.nl

Website uitgever: https://www.bravenewbooks.nl/gerbenkappert

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer