Hardloopclinic Loopgroep de Zandstuve: Leer in 12 weken 5 Kilometer Hardlopen

Loopgroep De Zandstuve kondigt met enthousiasme een nieuwe hardloopclinic aan voor (beginnende) hardlopers. Deze trainingsperiode begint op woensdag 27 maart en strekt zich uit over een periode van 12 weken, waarbij wordt toegewerkt naar een testloop van 5 kilometer op woensdag 19 juni. De wekelijkse sessies vinden plaats op de woensdagavonden van 19.00 tot 20.00 uur.

Gedurende deze 12 weken worden de deelnemers ondergedompeld in de fundamentele aspecten van het hardlopen. Deze clinic biedt een uitstekende gelegenheid voor iedereen die wil starten met hardlopen of zijn/haar vaardigheden wil verbeteren. Naast de professioneel begeleide trainingen zullen deelnemers worden aangemoedigd om minstens één keer per week individueel te trainen volgens een handig trainingsschema. Dit om vooruitgang te boeken. Het primaire doel van de clinic is om deelnemers met plezier en op een verantwoorde wijze te laten genieten van het hardlopen. Naast de focus op technische aspecten van het hardlopen zal er ook aandacht besteed worden aan het versterken van het gehele lichaam, waardoor deelnemers op een gebalanceerde manier aan hun conditie kunnen werken.

Sociale Aspect
Naast de fysieke inspanningen en technische verbeteringen die deelnemers van de hardloopclinic van Loopgroep de Zandstuve kunnen verwachten, speelt ook het sociale aspect een belangrijke rol. Na elke trainingssessie is er namelijk een moment van ontspanning en samenzijn onder het genot van een kop koffie. Daarnaast biedt het gezamenlijk genieten van een kop koffie na de training een uitgelezen kans voor deelnemers om ervaringen te delen, elkaar te motiveren en de onderlinge band te versterken. Gedurende de 12 weken van de hardloopclinic kunnen deelnemers niet alleen profiteren van de begeleiding en ondersteuning van de clinic, maar ook van de aanwezigheid van ervaren lopers uit de reguliere trainingen van Loopgroep de Zandstuve. Deze zijn vaak te vinden tijdens de koffiemomenten na de training en bij andere loop- en trainingsmomenten gedurende de clinic. Deelname aan de clinic bedraagt 60 euro. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via de website van Loopgroep de Zandstuve en zich verheugen op een boeiende reis naar betere loopprestaties en een gezondere levensstijl!

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer