Jolly Jumpers Basketbal kondigt tweede Special Basketbal Cup Tubbergen aan

Na het overweldigende succes van vorig jaar kondigt Jolly Jumpers Basketbal vol enthousiasme de tweede editie aan van de Jolly Jumpers Special Basketbal Cup. Het basketbaltoernooi, gericht op deelnemers met een (verstandelijke) beperking, belooft opnieuw een dag vol sportief plezier en teamgeest te worden.

Het evenement is open voor iedereen die wil deelnemen, ongeacht of ze al deel uitmaken van een team. Voor diegenen die nog niet bij een team zijn aangesloten, staat Jolly Jumpers klaar om samen te kijken bij welk team ze tijdens het toernooi kunnen aansluiten. Lidmaatschap bij een vereniging of club is niet vereist.

Datum en Tijd: Zaterdag 8 juni

Het basketbaltoernooi begint om 12 uur, waar teams tot 16 uur zullen strijden om de sportieve eer. Het toernooi eindigt rond 16:30, waarna de prijsuitreiking volgt.

Jolly Jumpers Basketbal nodigt iedereen uit om deel te nemen aan deze bijzondere dag, waar inclusiviteit en sportiviteit hand in hand gaan. Kom en geniet van een uniek basketbalevenement in Tubbergen!

Voor meer informatie en inschrijvingen kunt u contact opnemen met:
gbasketbal@jollyjumpersbasketbal.nl

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer