Noah ten Brinke langer bij HHC Hardenberg

Het contract tussen HHC Hardenberg en Noah ten Brinke is verlengd. De middenvelder speelt ook komend seizoen in het shirt van HHC Hardenberg. De 24-jarige speler kwam medio vorig jaar over van HZVV en speelde tot nu toe achttien officiële wedstrijden.

Technisch manager Gert Heerkes: “We zijn er met volle tevredenheid in geslaagd Noah langer te binden aan HHC. Hij heeft na de overgang van HZVV prima stappen gemaakt en z’n waarde al bewezen als lopende middenvelder met een goede techniek. Daarnaast heeft hij z’n besluit bekrachtigd met een goed doelpunt afgelopen zaterdag. We zien dat Noah nog voldoende potentie en ontwikkelruimte heeft om nog waardevoller te zijn en kijken uit naar een succesvolle toekomst op het veld. En daarnaast heeft Noah ook op persoonlijk vlak zijn draai gevonden binnen onze club en het team.”

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer