Trainers langer aan de Old Stars Twenterand verbonden

De beide trainers Bernd Bove uit Wierden en Herjan Eshuis uit Vriezenveen staan ook volgend seizoen 2024-2025 voor de groep van de Old Stars Twenterand. De contracten zijn op vrijdagmorgen 16 februari verlengd door het bestuur, dat tevreden is over de wijze waarop de trainingen van de Old Stars Twenterand wekelijks geleid worden op het voetbalcomplex ’t Twistveen in Westerhaar-Vriezenveensewijk.

Een kleine 35 senioren uit alle kernen van de gemeente Twenterand beleven tijdens die trainingen veel plezier aan hun geliefde spelletje walking football. Er worden samen de nodige activiteiten ondernomen en ook worden er door de Old Stars Twenterand periodiek vrijwilligerswerkzaamheden voor en met bewoners van het woon-zorgcomplex ‘t Haarhuus verricht.

Medio 2025 wordt er de nodige aandacht besteed aan het tienjarig bestaan van de Old Stars Twenterand, onder meer met een groot jubileumtoernooi op de velden van vv Voorwaarts.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer