Vasse knokt zich naar 3 punten

Vasse heeft eindelijk weer 3 punten weten bij te schrijven. Luctor et Emergo werd op eigen veld met 2-1 verslagen. Daan Haarhuis en Stef Wiefferink scoorden voor de thuisploeg.
De eerste helft waren beide teams aan elkaar gewaagd maar de ploegen wisten maar moeilijk kansen te creëren. Zodoende werd de eerste helft ook niet gescoord.
De tweede helft was er meer spektakel op sportpark ’t Lankamp en na 70 minuten opende Daan Haarhuis de score. De aanvaller was het meest alert op een te korte terugspeelbal en schoot de bal in de verre hoek langs de keeper. Vasse werkte hard en op dat gebied was de voorsprong ook verdiend. Zo’n toen minuten later leek Stef Wiefferink de wedstrijd in het slot te gooien. De middenvelder omspeelde de keeper en schoot de bal beheerst tegen de touwen. Vasse leek op weg naar de drie punten. Toch deed Luctor wat terug na 85 minuten spelen en zaten de Almeloers weer in de wedstrijd. Douwe Naber kon binnen enkele seconden al weer voor een grotere marge zorgen na goed doorjagen maar zijn inzet verdween over de goal. Wat volgde waren een aantal hachelijke momenten voor het doel van doelman Hannink maar de sluitpost hield zijn doel vakkundig schoon met een tweetal goede reddingen. Vasse hield dus stand en kan 3 belangrijke punten bijschrijven. Aankomende zondag geen programma, dan wordt er carnaval gevierd.