VZ&PC laat punten in Arnhem na moeizame wedstrijd

De Vriezenveense waterpoloheren hadden een zwaar avondje in Arnhem en konden niet de thuisnederlaag goed maken door bij E,N,C een resultaat te behalen. 
VZ&PC kwam eerst op achterstand, maar kwam daarna op lichte voorsprong 2-3, en kwam E,NC door overtal weer naast de Vriezenveners 3-3.
In de tweede periode kwam VZ&PC eerst op lichte achterstand maar repareerde al snel 4-4 maar kwamen de Arnhemmers door een break weer op voorsprong, VZ&PC liet de kans om gelijk te komen liggen en kwam verder op achterstand uit een counter 6-4.
Onbenutte mogelijkheden
In het derde part wist VZ&PC zelfs op voorsprong te komen door eerst de ondertallen goed te verdedigen en de overtallen te benutten 7-8.
Aan het begin van de vierde periode lieten de Vriezenveners de ultieme mogelijkheid liggen om verder afstand te nemen door een strafworp niet te benutten.
Met twee overtallen wist de Arnhemse ploeg toch naast de Vriezenveners te komen 8-8 en met nog een halve minuut te spelen kwam een reboundbal na een afgeslagen overtal terecht bij een E, N,C aanvaller die de 9-8 voorsprong binnen tikte en was de tijd voor één aanval niet genoeg om een resultaat mee te nemen.
Setstanden 3-3  6-4  7-8  9-8.
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer