BC Bousema/JBSCues.nl naar koploper SIS Schoonmaak

Na een weekje rust in verband met het WK driebanden voor teams in Viersen, pakken de driebandenspelers van het Lochemse BC Bousema/JBSCues.nl komende zaterdag de draad weer op met een uitwedstrijd bij koploper SIS Schoonmaak in Uden.

“Na de ongelukkige remise twee weken geleden in Zundert staat mijn team opnieuw voor een cruciaal duel. In de strijd om een play off plaats kunnen we ons geen puntverlies veroorloven en is minimaal een remise noodzakelijk”, aldus captain Ronny Hazewinkel.

Hij kan na lange afwezigheid wegens een voetbreuk wel weer over Martin Horn beschikken, waardoor Jeffrey Jorissen naar plek twee schuift en Johan Loncelle naar plek drie. Stefan Galla speelt deze Paaszaterdag op plek vier.

“Ik ben blij dat Martin weer terug is en dat kan in de eindafrekening van grote betekenis zijn”. Hazewinkel verwacht wel dat de thuisclub ook in haar sterkste formatie aantreedt met Eddy Merckx, Jean van Erp en Raimond Burgman. “Het is altijd afwachten wie op vier speelt maar met Martien van der Spoel en Raymond Swertz heeft SIS sterke spelers voor deze positie”.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer