BC Bousema/JBSCues.nl op bezoek bij Dekker Keukens/AP Sprundel

De driebandenspelers van het Lochemse BC Bousema/JBSCues.nl pakken komend weekend de draad weer op met een uitwedstrijd bij Dekker Keukens/AP Sprundel. De ploeg van captain Ronny Hazewinkel verraste drie weken geleden vriend en vijand door in een directe confrontatie om een play off plaats, Cues en Darts/Xtreme thuis met 6-2 te verslaan.

“En deze lijn hopen we natuurlijk door te trekken tegen de nummer zes van de ranglijst die slechts vier punten achter ons staat en misschien wel vecht voor de laatste kans om er voor hen toch nog een mooi seizoen van te maken”.

Hazewinkel kan nog altijd niet beschikken over de geblesseerde Martin Horn en speelt derhalve zondag met Jeffrey Jorissen als kopman, Johan Loncelle is de nummer twee en plaats drie wordt ingenomen door Stefan Galla. De nummer vier is ook deze dag Frans van Schaik.

“Ook in deze samenstelling zal het niet gemakkelijk worden. Thuis konden we met moeite een punt pakken door wint van Jeffrey en Johan. Verlies was er voor Paul Bruijstens en Frans”.

Captain Jeroen Hoogwerf stuurt hetzelfde kwartet nar de tafels, namelijk Dave Christiani, Barry van Beers, Gerwin Valentijn en Henk Blauwblomme. De eerste twee partijen beginnen om 13:00 uur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer